Den 4. september mellem kl 10 og 14 slår Psykiatrien i Gødstrup dørene op til Åbent Hospital.

I marts 2022 flyttede Børne- og Ungdomspsykiatrien og Voksenpsykiatrien fra Holstebro og Herning sammen ind i helt nye rammer i Gødstrup. Psykiatrien ligger i forlængelse af det nye Regionshospital Gødstrup, som vi deler adresse og hovedindgang med. 

Vi glæder os til at fortælle om og vise, hvad der sker indenfor i psykiatrien. I løbet af dagen vil du få mulighed for at få indblik i, hvordan det er at være patient samt udvalgte dele af psykiatrien som sengestuer, gårdhaver, sanserum og aktivitetsrum. 

I stueetagen ligger vores sengeafsnit, hvor indlagte patienter holder til. På 1. salen finder du de ambulante klinikker samt fælles reception.

Hvad kan du opleve?

Du kan bevæge dig rundt i vores nye rammer og opleve et hospital i fuld drift. Du kan høre om den behandling, vi tilbyder indlagte patienter og ambulante patienter, eller om hvordan vi arbejder med at forebygge tvang og sikre tryghed og sikkerhed for både patienter og ansatte.

Du kan besøge et sengeafsnit med enestuer og få et indblik i, hvordan det er at være indlagt på et psykiatrisk sengeafsnit. 

Du kan høre om TMS-behandling, spiseværksted, selvmordsforebyggelse og terapi. Du har også mulighed for at prøve Virtual Reality briller, som bruges i behandlingen af personer med angst.

Tilmelding

Hospitalet er i fuld drift under Åbent Hospital og af hensyn til brandsikkerheden, er det derfor nødvendigt med tilmelding. 

Tilmelding sker gennem dette linke: 

Salg - Åbent Hospital (place2book.com)

Det er gratis at deltage, og der er noget for hele familien.

Hvem kan du møde?

Tag et smugkig på, hvem du kan møde til Åbent Hospital i Psykiatrien i Gødstrup. De vil fortælle om deres arbejdsopgaver, hvordan de er faldet til i de nye rammer og svare på de spørgsmål, du måtte have. 

Læs mere her...

Vidste du, at...

... ca. 13.000 kvadratmeter af Regionshospital Gødstrup er dedikeret til voksenpsykiatrien og børne- og ungdomspsykiatri – det svarer til cirka to fodboldbaner?

... ca. 48.000 behandlingssamtaler bliver afholdt i vores ambulatorier?

... ca. 1000 patienter kommer årligt til at være indlagt på én af vores 90 sengestuer?

Find vej