29.08.2023

Der bliver sat punktum efter en lang karriere som sygeplejerske og leder, når Claus Graversen 31. januar 2024 siger farvel til arbejdslivet. Han har været med til at opbygge Psykiatrien i Region Midtjylland fra 2006, da psykiatrier fra fire amter blev samlet under én hat i forbindelse med strukturreformen.

Claus har været med til at sætte retning og udvikle psykiatrien i Region Midtjylland. Altid med udgangspunkt i patientens perspektiv. For eksempel har han været dybt engageret i udviklingen af it-løsninger i Psykiatrien og i forebyggelse af tvang. Region Midtjylland skylder ham en stor tak for en engageret indsats i mange år.

Claus Graversen blev uddannet sygeplejerske i 1982. Efter arbejde som bl.a. sygeplejerske, sygeplejelærer, forstander og døgnhusleder i distriktspsykiatrien i Thisted, blev han i 2000 psykiatrichef i det daværende Viborg Amt. Ved regionsdannelsen blev han sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien.

 

Ved årsskiftet vil jeg være fyldt 64 år. Jeg har vurderet, at tiden er inde til at give stafetten videre til en anden. Og til at jeg selv får tid til bl.a. familie, rejser, kulturelle aktiviteter, frivilligt arbejde i lokalsamfundet plus lidt mere motion.

Stillingen som sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Midtjylland annonceres snarest.