Er du sygplejestuderende eller kender du en så prik dem på skulderen, for det er nu, man har mulighed for at tilmelde sig Psykiatrifaglig Sommersymposium for Sygeplejestuderende, som bliver afholdt den 21.-24. august 2023. Det er helt gratis og med fuld forplejning.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kom til Psykiatrifaglig Sommersymposium

Psykiatrifaglig Sommersymposium for Sygeplejestuderende er et unikt tilbud for dig, som er i gang med at uddanne sig til sygeplejeske. Her får du et indblik i psykiatriens spændende opgaver og karrieremuligheder.

I fire dage vil du blive forkælet med spændende oplæg, faglige dialoger, introduktion til sociale og innovative nonfarmakologiske behandlingsmetoder og rig mulighed for netværksdannelse.

Malene, som er leder for Psykiatrifaglig Sommersymposium for studerende, fortæller således om symposiet:

Psykiatrisk Sommersymposium for Sygeplejestuderende er en fantastisk mulighed for dig, som er nysgerrig på Psykiatri og mental sundhed. Du vil få fire dage, som er fyldt med spændende oplæg, og du får også lov til at prøve kræfter med nogle af vores innovative behandlingsformer såsom E-sport og VR-briller.

Malene fortæller videre om, at dagene også giver gode muligheder for netværksdannelse og høre om karrieremuligheder:

De studerende vil også få et indblik i karriereveje i Psykiatrien. En af dagene afholder vi også karrierecafé, her har man mulighed for at møde de ansatte fra forskellige funktionsstillinger fra hele Psykiatrien. Det er en unik mulighed for netværksdannelse.

Hvad går Psykiatrifaglig Sommersymposium ud på?

Til sommersymposiet kan du bl.a. opleve:

  • Præsentation af en sygeplejerskes arbejdsdag i psykiatrien: pleje, udredning og behandling til den psykiatriske og somatiske syge patient
  • Mødet med den psykiatriske patient: Safewards og Deeskalering
  • Patient og pårørendefortællinger
  • Introduktion til psykisk sårbarhed og psykiatriske diagnoser
  • Karrieremuligheder
  • Små overraskelser og oplevelser af behandlingstiltag såsom E-Sport og VR-briller

Hvem kan deltage på Sommersymposiet

Alle sygeplejestuderende i Region Midtjylland kan kommer på Psykiatrisk Sommersymposium for sygeplejestuderende.

Tilmelding til Sommersymposiet

Psykiatrifaglig Sommersymposium afholdes på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien fra mandag den 21. til torsdag den 24. august fra 09-16 hver dag.

Det er gratis tilmelding plus forplejning alle dage.