08.11.2022

Vi søger lige nu nye, frivillige EN AF OS-ambassadører. En EN AF OS-ambassadør er en, som selv har psykisk sygdom tæt inde på livet. I videoen herunder kan du møde Yosefine, som der er ambassadør. Hun fortæller lidt om, hvad det giver hende at være ambassadør.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

- Noget af det bedste for mig ved EN AF OS, det er, at jeg kan bruge mine erfaringer konstruktivt fra mit sygedomsforløb. Jeg kan bruge det til at hjælpe andre, og det giver også mig selv en hel masse. 

Sådan lyder det fra Yosefine, når hun beskriver, hvad det bedste er ved at være ambassadør.

Vi leder nemlig lige nu efter nye, frivillige ambassadører, der vil dele deres erfaringer med psykisk sygdom og være med til at skabe forbedringer på de almene hospitaler og i Psykiatrien i Region Midtjylland – sammen med et helt hold af seje EN AF OS-ambassadører.
 
Som EN AF OS-ambassadør er du med til at forbedre forholdene for psykisk syge og deres pårørende. Vi arbejder også med at afstigmatisere, nedbryde fordomme og skabe fokus på mennesket bag diagnosen.
 
Kriterier for at blive EN AF OS-ambassadør:
  • Du er fyldt 18 år
  • Du bor i Region Midtjylland
  • Du har erfaringer fra psykiatrien og gerne almen hospital
I videoen møder du Louise, som er konsulent i PsykInfo Midt. Louise og de andre konsulenter fra PsykInfo Midt vil klæde dig godt på til de enkle opgaver og tage med dig ud på opgaver – ligesom, du vil få et formidlingskursus inden, du bliver kastet ud i opgaverne.
 

Sådan søger du

 
Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig.