24.06.2021

Tine Nyegaard Hansen er ansat som oversygeplejerske i Regionspsykiatrien Vest og tiltræder den 1. september.

Tine Nyegaard Hansen kommer til Regionspsykiatrien Vest med knap 30 års erfaring som sygeplejerske i psykiatrien – heraf små 20 af årene som leder – i rygsækken.

Hun skifter fra en stilling som ledende sygeplejerske i Klinik for Depression og Mani på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby, hvor hun har været funktionsleder for mellem 70 og 100 medarbejdere siden 2011.

Her har hun blandt andet stået i spidsen for udviklingen af specialiserede pakkeforløb til behandling af blandt andet depression og bipolar affektiv sindslidelse. Hun har desuden planlagt og gennemført flytningen af klinikken fra Psykiatrisk Hospital i Risskov til Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby i 2018.

Tine Nyegaard Hansen har – ud over sin uddannelse som sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Randers i '91 – en diplomuddannelse i ledelse og en master-uddannelse i offentlig ledelse fra Aarhus Universitet og Syddansk Universitet.

Privat er Tine Nyegaard Hansen bosat i Hadsten med sin mand Christian. Parret har to voksne sønner. Tine Nyegaard Hansen holder af svømme- og løbeture og tilbringer gerne tid i familiens sommerhus.

Tine Nyegaard Hansen tiltræder den 1. september.

Kontaktoplysninger

Tine Nyegaard Hansen, oversygeplejerske, Regionspsykiatrien Vest (fra 1. september), tlf: 2033 1784

Claus Graversen, sygeplejefaglig direktør, Psykiatrien i Region Midtjylland, tlf: 2962 9045