Regionspsykiatrien Midt er en del af Region Midtjyllands samlede behandlingstilbud til mennesker med psykiske lidelser.

Denne information omhandler behandlingstilbud i Team for Ældrepsykiatri.


Om vores team

Du har fået en henvisning til behandling for en psykisk lidelse, og efter at have vurderet henvisningen får du nu et tilbud om behandling hos os.

Vi tilbyder behandling i forbindelse med ét eller normalt flere besøg hos os. Behandlingen kan også foregå ved hjemmebesøg.

Personalet i teamet er læger, sygeplejersker og sekretærer, som arbejder sammen om forebyggelse og behandling af psykiske lidelser.

Vi samarbejder også med de praktiserende læger og kommunens ældrepleje. Vi har dog tavshedspligt og må normalt ikke videregive helbredsoplysninger uden dit samtykke.


Undersøgelse og behandling


Kontaktperson

Ved første besøg vil du få tildelt en primær behandler, som sammen med dig er ansvarlig for dit forløb og din behandling hos os.

Formålet med en primær behandler er, at du oplever et veltilrettelagt behandlingsforløb. Det er også vigtig for os, at du oplever et godt og åbent samarbejde med personalet om de eventuelle problemer, som du kan opleve i forbindelse med din sygdom. 

Kontakt

Telefon

7847 4280

Telefontid

Man-tors: 08.00 - 15.00
Fredag:    08.00 - 14.00

Adresse

Team for Ældrepsykiatri, Regionspsykiatrien Midt

Søndersøparken 14
8800 Viborg

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.