Du er blevet henvist til Klinik 1 for at blive behandlet for skizofreni.

Vi håber, at vi med denne information kan være med til at give dig og din familie de første svar på, hvad behandlingstilbuddet går ud på.

I det videre forløb er du og din familie altid velkommen til at henvende jer, og vi er klar med mere information.


Om os


Undersøgelse og behandling

Det er let at komme i kontakt med sin behandler! Det gav mig en form for tryghed eller oplevelse af nærhed. Der var et andet menneske, som ikke var hverken familie eller veninde, men som var oprigtigt interesseret i, hvad der skete mig, og hvordan jeg havde det – det, synes jeg, var fantastisk, at I formåede at kunne gøre det.


Pårørende

Det har en markant effekt på behandlingen, at de pårørende inddrages. Vi er jo medvirkende til at dæmpe problemer og stress, men vi er også med til at skabe problemer og stress. Min søn har været psykisk syg siden 17 års alderen. I dag er han 26. Det kom snigende op gennem ungdomsårene, han havde svært ved at styre sit liv og kom ikke i gang med noget efter gymnasiet. I starten oplevede min søn ikke, at han havde behov for behandling, men i dag er han glad for, at hans kontaktperson holder fast i ham. Vores søns kontaktperson er også vores kontaktperson, men det er helt grundlæggende, at alt sker efter accept fra vores søn. Ingen går bag om ryggen på den syge.

Kontakt

Telefon

7847 5140

Telefontid

Mandag-torsdag: Kl. 8-15.30

Fredag: Kl. 8-14.30

Adresse

Team for Nyopdaget Skizofreni

Psykiatrisk Klinik 1

Regionspsykiatrien Horsens

Sundvej 30, Indgang K

8700 Horsens

 

Send sikker mail via borger.dk

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.