Hvordan foregår en konference?

En konference er et møde med flere forskellige faggrupper. Her på sengeafsnittet holder vi konference en gang om ugen. Når vi mødes, taler vi om forskellige patienters forløb. Vi taler om dit forløb i 10-30 minutter alt afhængig af, hvad der er behov for.

Formål

Formålet med konferencen er at støtte dig bedst muligt. Vi drøfter de punkter, som du eller vi er optagede af. Herefter vurderer vi, om der er noget, der skal ændres ift. din behandling eller din dagligdag her på afsnittet. 

Udfyld skema

Du deltager som udgangspunkt ikke selv i konferencen, men du må meget gerne udfylde skemaet "Mine punkter til konferencen," så vi ved, hvad du er optaget af. Skemaet finder du på bagsiden.

Inden konferencen bliver der skrevet et konferenceoplæg i din journal. Her sørger vi for at tilføje det, som du har skrevet i skemaet.  

Kontaktperson fra klinik kan deltage

Din kontaktperson fra ambulant forløb kan blive inviteret med til konferencen.  Efter aftale med dig kan andre personer også deltage.


Du får en tilbagemelding

Efter konferencen får du en tilbagemelding på, hvad vi har talt om. Det er enten din behandler eller en af de andre, der deltog i konferencen, som taler med dig.   


Fortæl os, hvad du er optaget af

I skemaet herunder kan du skrive, hvad du gerne vil have, at vi taler om til konferencen. Du kan også stille os spørgsmål.

Skriv, hvad du er optaget af lige nu. Det kan fx være tanker om forældre og søskende, hjemmebesøg, venner eller hvad der skal ske i fremtiden. Eller måske har du spørgsmål om medicin, støtte eller udgang.

Når du har udfyldt skemaet, kan du aflevere det til en af dine kontaktpersoner. Din kontaktperson kan også hjælpe dig med at udfylde skemaet.


Udfyld: Mine punkter til konferencen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.