Åben Dialog er en samtale, hvor vi sammen med dig skaber gode vilkår for at tale med dig og dit netværk. Det kan både være dit private og professionelle netværk, som deltager. Det er en ligeværdig samtale, hvor det er muligt at dele synspunkter og forståelser med hinanden.

Ved Åben Dialog planlægger vi sammen, hvad vi kan tale om, og alle i samtalen får lov at udtrykke sig. Åben Dialog ser relationerne i netværket som vigtige ressourcer for alle mennesker.

Vi tilbyder disse samtaler, da netværket ofte har erfaringer og vigtig viden om din situation. Netværkets bidrag kan understøtte dine egne erfaringer, hvilket kan være afgørende viden for at komme sig. Inddragelse af netværket kan også betyde, at de får plads til at hjælpe og bliver understøttet til stadig at være nær.


Sådan foregår det

Min oplevelse med flere dialog-samtaler er faktisk en bevægelse fra at blive givet mulighed for at være behandlet til at blive handlende.

Der skabes en større forståelse for at håndtere de indbyrdes forventninger. Man lærer noget af at høre sine egne ord som refleksioner. Det giver bare så meget med på vejen. Man får mulighed for at se forståelser, ord og ting fra andre vinkler. Her kunne vi få luft og mærke, at det var ok. Bare det at mærke sig selv blive taget alvorligt - man føler virkelig, at de forstår én - og de forstår, hvad man er i.

Regler og rammer


Hvem?


Hvor og hvornår


Kontakt

Telefon

7847 1610

Adresse

Afdeling for Psykoser

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien

Palle Juul Jensens Boulevard 175, Indgang K

8200 Aarhus N

 

Send sikker mail via borger.dk

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.