Denne vejledning er til dig, som er i behandling og er henvist til at læse informationen af din behandler. Hvis du er pårørende til en, som er henvist til siden, kan det også være en idé at læse informationen. 

Åben Dialog er en samtale, hvor vi sammen med dig skaber gode vilkår for at tale med dig og dit netværk. Det kan både være dit private og professionelle netværk, som deltager. Det er en ligeværdig samtale, hvor det er muligt at dele synspunkter og forståelser med hinanden.

Ved Åben Dialog planlægger vi sammen, hvad vi kan tale om, og alle i samtalen får lov at udtrykke sig. Åben Dialog ser relationerne i netværket som vigtige ressourcer for alle mennesker.

Vi tilbyder disse samtaler, da netværket ofte har erfaringer og vigtig viden om din situation. Netværkets bidrag kan understøtte dine egne erfaringer, hvilket kan være afgørende viden for at komme sig. Inddragelse af netværket kan også betyde, at de får plads til at hjælpe og bliver understøttet til stadig at være nær.

åben dialog.jpg


Sådan foregår det

Vi bestemmer dagsordenen sammen

Ved Åben Dialog er der opmærksomhed på:

Franz-citat.png

Hvordan taler vi sammen på mødet?


Regler og rammer

Vi taler og lytter på skift

Samtalen foregår i et mødelokale eller et sted, hvor du er tryg


Hvem?

Det er valgfrit, hvem du vil have med til samtalen


Hvor og hvornår

Vi forsøger at imødekomme de rette vilkår og bedste ramme for dig og dit netværk

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.