På sengeafsnit 4 er der 24 sengestuer, hvoraf to er dobbeltstuer. Du kan under din indlæggelse blive bedt om at flytte på dobbeltstue. Der er i alt plads til 26 patienter. Dørene på afsnittet er låst af hensyn til dig og de andre patienter.

Plejepersonalet består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter samt elever og studerende. Behandlergruppen består af læger og psykologer.

På afsnittet er der også peermedarbejder, sekretærer, socialrådgiver og servicemedarbejdere. Du kan også møde bioanalytikere og patientrådgivere. Afsnittet ledes af to oversygeplejersker og en overlæge. Alle ansatte har tavshedspligt.


Undersøgelse og behandling

Behandlingsplan

Din kontaktperson og din behandlingsansvarlige læge eller psykolog udarbejder en behandlingsplan sammen med dig. Det sker i starten af din indlæggelse.


Kontaktperson

Du får en kontaktperson i hver dagvagt og aftenvagt. Kontaktpersonen vil støtte og vejlede dig. Du kan altid se, hvem der er din kontaktperson, på patientskærmene i afsnittet. 

Du får også tilknyttet en læge eller psykolog, som vil være ansvarlig for din behandling under hele indlæggelsen.


Pårørende og besøg

Du er velkommen til at få besøg af dine pårørende. 

Vi vil gerne inddrage dine pårørende i behandlingen. Det kan fx være familie eller en nær ven. Vi vil så hurtigt som muligt tilbyde dine pårørende en samtale med dig og dit behandlerteam. Dine pårørende er også velkomne til at deltage i lægesamtaler eller have samtaler med din kontaktperson, dog kun efter aftale med dig.


Udskrivning

Når du bliver indlagt, vil vi snakke med dig om, hvor længe vi forventer, at du skal være indlagt. Det kan dog godt ændre sig undervejs. Din indlæggelse kan derfor blive kortere eller længere, end først antaget.

Du kan anmode om at blive udskrevet tidligere. Du skal tale med afsnittets læger eller hospitalets vagtlæge, som vil tage stilling til din anmodning.

Hvis du modtager støtte efter Servicelovens afsnit 5 (fx hjemmepleje eller bostøtte), vil vi udarbejde en udskrivningsaftale med de forskellige samarbejdspartnere. Udskrivningsaftalen kan være med til at forebygge, at du får brug for en akut indlæggelse.

Når vi udskriver dig, vil din egen læge modtage et udskrivningsbrev (en epikrise). Du kan se din journal på www.sundhed.dk.


Praktiske oplysninger

Kontakt Sengeafsnit 4

Telefon

7847 2240 

Adresse

Palle Juul Jensens Boulevard 175, Indgang K, K208, 8200 Aarhus N.

 

Gå direkte til:

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.