Lene Vera Wagner

Telefon: 2012 4243

Carsten Holt Clemmensen

Telefon: 3031 0196

Tavshedspligt

Hospitalspræsterne har absolut tavshedspligt, så intet af det, der bliver sagt, går videre til andre eller noteres i patientjournalen.

Du kan tale med hospitalspræsterne uanset, om du er troende eller ej.

Patienter

Det kan være svært at blive ramt af sygdom. Når vi bliver syge, oplever mange af os en skrøbelighed, vi måske ikke har kendt før. Tilværelsen kan synes meningsløs, og sygdommen kan opleves som uretfærdig. Spørgsmål som "Hvorfor lige mig/os?" og "Hvad er meningen med det hele?" vil ofte melde sig.

Måske har du i den situation brug for en at tale med? En, som er vant til at tale om de store og svære spørgsmål. Her kan du altid tale med en af hospitalspræsterne.

Det er også muligt at få kontakt til din lokale sognepræst. Er du i tvivl om, hvem det er, kan du altid finde din lokale sognepræst ved at indtaste din adresse på www.sogn.dk.

Tilhører du en anden religiøs overbevisning end folkekirken, formidler hospitalspræsten gerne denne kontakt for dig.

Pårørende

Når et familiemedlem bliver syg, påvirker det hele familien. Derfor omfatter muligheden for en personlig samtale også dig som pårørende. Hvis du har brug for én at vende den vanskelige situation med, er du også meget velkommen til at kontakte en af hospitalspræsterne.

Rum for tro og fordybelse

Ved Aarhus Universitetshospital, Indgang A kan du benytte forskellige rum til tro og fordybelse. Her finder du ro og tid til eftertanke.

Læs mere om rummene og hvor du kan præcist kan finde dem.