17.09.2019

Vores ledende overlæge hos AUH, Afdeling for Psykoser, er gået på pension, og nu søger vi en ny ambitiøs leder til afdelingen.

Afdeling for Psykoser er i øjeblikket i en positiv udvikling og flyttede sidste år i helt nye bygninger i Skejby, hvor vi udgør en del af AUH Psykiatrien.

imgpreview.jpg

Vi er kendetegnet ved en høj faglig kvalitet og samarbejdskultur, hvor der også er plads til et godt grin kollegaerne imellem.

Vi har i det daglige fokus på samarbejde og udvikling af medarbejdere og ledere. Derudover er uddannelse af alle faggrupper højt prioriteret i afdelingen.

Vi har stor søgning af særligt yngre læger, hvorfor vi forventer, at en kommende overlæge vil gå i front for fortsat at sikre et godt uddannelses- og arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du er speciallæge i psykiatri med ledelseserfaring og gerne en formel lederuddannelse. Endvidere lægger vi vægt på, at du har forskningserfaring.

Du bedes i ansøgningen forholde dig til, og så vidt muligt dokumentere, dine kompetencer inden for hvert af de syv lægefaglige kompetenceområder.

Søg stillingen

Du finder hele jobopslaget og søger stillingen via Region Midtjyllands jobsider her (åbner nyt vindue).

Ansøgningsfristen er søndag den 6. oktober, og stillingen søges besat pr. 1. april 2020.

Samtaler forventes at blive afholdt den 29. oktober og 12. november.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om afdelingen

Afdelingen består af en forskningsenhed, tre almenpsykiatriske sengeafsnit, et sengeafsnit til særlige pladser og to ambulante klinikker, hvoraf den ene kører F-ACT-team.

Afdelingen har cirka 350 medarbejdere og et årligt driftsbudget på cirka 175 mio. kroner.