Aktuelt - juli/august

  • Opdateret 5/7 VEDR. PSYKIATRISK SUPPLERINGSUDDANNELSE FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER
    Der er nu åbnet for, at social- og sundhedsassistenter fra Socialområdet kan tilmelde sig Psykiatrisk Suppleringsuddannelse for SSA'ere. Det er gratis at deltage for SSA'ere, men tilmelding er nødvendigt, og der er enkelte krav, som du kan læse mere om i linket. Det er muligt at starte op i både Herning (studiestart: 31. august) og Aarhus (studiestart: 7. september). Læs mere om tilmelding, deadline, krav til dig og suppleringsuddannelsen generelt her.

  • Opdateret 5/7 VEDR. PSYKIATRISK SOMMERSKOLE FOR SYGEPLEJESTUDERENDE
    Der er fortsat enkelte pladser tilbage på sommerskolen, og der kan komme afbud, så tøv ikke med at tilmelde dig! Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende løber af stablen fra 23. august til 26. august - tilmeld dig og læs mere om sommerskolen her. 

Psykiatrisk Sommerskole - Sygeplejestuderende - tilmeldingslinkbanner-1.png

Psykiatrisk Suppleringsuddannelse - til intranyhed (1).png

Skarpe Hjerner - Varme Hjerter er Region Midtjyllands rekrutteringsindsats.

Følg os på LinkedIn

LinkedIn - Logo.png

Følg os på Facebook

Facebook logo.png

Følg os på Instagram

Instagram.png

Skarpe Hjerner Logo - hvid baggrund (1).png

Kontakt

Malthe Krogh Kirkeby, Udviklingskonsulent, tlf. 2939 9625, mail: malkir@rm.dk

Anders Zimmer Hansen, Kommunikationsansvarlig for rekruttering, tlf. 5150 8598, mail: anrhan@rm.dk

 

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE

Vedr. COVID-19 og elever og studerende i praktik/klinikophold

Elever og studerende, der skal i praktik/klinikophold i Region Midtjylland, betragtes på lige fod med medarbejdere i forhold til test, og værnemidler m.v.

Der opfordres til, at alle nye studerende/elever samt nye medarbejdere i Region Midtjylland lader sig teste for COVID-19, inden de skal starte i praktik/klinik eller arbejde. Det er frivilligt, om du vil følge opfordringen, og du vil ikke ved fremmøde blive bedt om at vise dokumentation for test.

Du vil efter opstart som studerende/elev efterfølgende blive tilbudt at indgå i praktik-/klinikstedets vanlige testtilbud med COVID-19-PCR-test én gang om ugen på lige fod med øvrige medarbejdere.