Aktuelt - april/maj

  • 21. april -  MEDICINSTUDERENDE: Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende: Der er fortsat pladser på årets sommerskole
    Vi har stadig frie pladser til Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende, hvor du som medicinstuderende i Region Midtjylland helt gratis kan blive klogere på psykiatri. Sommerskolen bliver afholdt fra den 22. - 26. august og foregår på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby. Læs mere om sommerskolen for medicinstuderende samt tilmelding her.

    VIDEO: I nedenstående video kan du høre underviserne fortælle om sommerskolen.

  • 21. april -  SYGEPLEJESTUDERENDE: Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende: Få pladser tilbage på Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende
    Vi har oplevet en stor interesse for Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende, så pladserne er nu langsomt ved at blive fyldt op - men du kan nå at tilmelde dig endnu! Sommerskolen løber af stablen fra 22. - 25. august og foregår på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby. Læs mere om sommerskolen for sygeplejestuderende samt tilmelding her.

Om Psykiatrisk Sommerskole - Underviserne

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Hvad er Skarpe Hjerner - Varme Hjerter?

Skarpe Hjerner - Varme Hjerter er Psykiatrien i Region Midtjyllands rekrutterings-, uddannelses- og karriereindsats.

Her informerer vi dig, som er studerende, jobsøgende eller eksisterende medarbejder, om nye initiativer og karrieretilbud i Psykiatrien.

Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Skarpe Hjerner Logo - hvid baggrund (1).png

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE

Kontakt

Anders Zimmer Hansen, Kommunikationsansvarlig for rekruttering, tlf. 5150 8598, mail: anrhan@rm.dk