Aktuelt - April/maj

  • Opdateret 17/6 VEDR. PSYKIATRISK SOMMERSKOLE FOR MEDICINSTUDERENDE - Tilmeldingsfristen er forlænget. Du kan stadig nå at tilmelde dig Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende, der afholdes fra 23. august til 27. august. Læs mere om tilmelding og sommerskolen her. Tilmeldingsfristen er nu den 9. juli.

  • 7/5 VEDR. PSYKIATRISK SUPPLERINGSUDDANNELSE FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER - Du kan nu tilmelde dig Psykiatrisk Suppleringsuddannelse for SSA'ere. Det er gratis at deltage for SSA'ere, men tilmelding er nødvendigt, og der er enkelte krav, som du kan læse mere om i linket. Det er muligt at starte op i både Herning (studiestart: 1. september) og Aarhus (studiestart: 7. september). Læs mere om tilmelding, deadline, krav til dig og suppleringsuddannelsen generelt her.

  • Opdateret 31/5 VEDR. PSYKIATRISK SOMMERSKOLE FOR SYGEPLEJESTUDERENDE - BEMÆRK, at datoerne har ændret sig på Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende, som nu kører fra 23. august til 26. august - tilmeld dig og læs mere om sommerskolen her. 

Psykiatrisk Sommerskole - Sygeplejestuderende - tilmeldingslinkbanner-1.png

Psykiatrisk Sommerskole - Medicinstuderende - tilmeldingslinkbanner-opdateret.png

Skarpe Hjerner - Varme Hjerter er Region Midtjyllands rekrutteringsindsats.

Følg os på LinkedIn

LinkedIn - Logo.png

Følg os på Facebook

Facebook logo.png

Følg os på Instagram

Instagram.png

Skarpe Hjerner Logo - hvid baggrund (1).png

 

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE

Vedr. COVID-19 og elever og studerende i praktik/klinikophold

Elever og studerende, der skal i praktik/klinikophold i Region Midtjylland, betragtes på lige fod med medarbejdere i forhold til test, og værnemidler m.v.

Der opfordres til, at alle nye studerende/elever samt nye medarbejdere i Region Midtjylland lader sig teste for COVID-19, inden de skal starte i praktik/klinik eller arbejde. Det er frivilligt, om du vil følge opfordringen, og du vil ikke ved fremmøde blive bedt om at vise dokumentation for test.

Opfordringen skal ses i lyset af, at regeringen på pressemøde den 13. januar 2021 opfordrede til, at alle, der møder fysisk på arbejde, lader sig teste for COVID-19 mindst én gang om ugen for at sikre, at eventuelle smittetilfælde konstateres så hurtigt som muligt.

Du vil efter opstart som studerende/elev efterfølgende blive tilbudt at indgå i praktik-/klinikstedets vanlige testtilbud med COVID-19-PCR-test én gang om ugen på lige fod med øvrige medarbejdere.

Kontakt

Malthe Krogh Kirkeby, Udviklingskonsulent, tlf. 2939 9625, mail: malkir@rm.dk