Aktuelt - April/maj

  • 7/5 VEDR. PSYKIATRISK SUPPLERINGSUDDANNELSE FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER - Du kan nu tilmelde dig Psykiatrisk Suppleringsuddannelse for SSA'ere. Det er gratis at deltage for SSA'ere, men tilmelding er nødvendigt, og der er enkelte krav, som du kan læse mere om i linket. Det er muligt at starte op i både Herning (studiestart: 1. september) og Aarhus (studiestart: 7. september). Læs mere om tilmelding, deadline, krav til dig og suppleringsuddannelsen generelt her.

  • 27/4 VEDR. PSYKIATRISK SOMMERSKOLE FOR MEDICINSTUDERENDE - Der er nu åbnet op for tilmelding til Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende, der afholdes fra 23. august til 27. august. Læs mere om tilmelding og sommerskolen her.

  • Opdateret 26/4 VEDR. PSYKIATRISK SOMMERSKOLE FOR SYGEPLEJESTUDERENDE - BEMÆRK, at datoerne har ændret sig på Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende, som nu kører fra 23. august til 26. august - tilmeld dig og læs mere om sommerskolen her.

Psykiatrisk Sommerskole - Sygeplejestuderende - tilmeldingslinkbanner-1.png

Psykiatrisk Sommerskole - Medicinstuderende - tilmeldingslinkbanner-opdateret.png

Skarpe Hjerner - Varme Hjerter er Region Midtjyllands rekrutteringsindsats.

Følg os på LinkedIn

LinkedIn - Logo.png

Følg os på Facebook

Facebook logo.png

Skarpe Hjerner Logo - hvid baggrund (1).png

 

Vedr. COVID-19 og elever og studerende i praktik/klinikophold

Elever og studerende, der skal i praktik/klinikophold i Region Midtjylland, betragtes på lige fod med medarbejdere i forhold til test, og værnemidler m.v.

Der opfordres til, at alle nye studerende/elever samt nye medarbejdere i Region Midtjylland lader sig teste for COVID-19, inden de skal starte i praktik/klinik eller arbejde. Det er frivilligt, om du vil følge opfordringen, og du vil ikke ved fremmøde blive bedt om at vise dokumentation for test.

Opfordringen skal ses i lyset af, at regeringen på pressemøde den 13. januar 2021 opfordrede til, at alle, der møder fysisk på arbejde, lader sig teste for COVID-19 mindst én gang om ugen for at sikre, at eventuelle smittetilfælde konstateres så hurtigt som muligt.

Du vil efter opstart som studerende/elev efterfølgende blive tilbudt at indgå i praktik-/klinikstedets vanlige testtilbud med COVID-19-PCR-test én gang om ugen på lige fod med øvrige medarbejdere.

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE

Kontakt

Malthe Krogh Kirkeby, Udviklingskonsulent, tlf. 2939 9625, mail: malkir@rm.dk