23.05.2019

Efter knap et halvt år i drift er Café-kiosken på Plan 2 i Bygning K nu ved at være helt på plads i de nye omgivelser.  

Al maden, der tilberedes i caféen, bliver lavet fra bunden – alt fra hjemmelavet mayonnaise, pesto og humus til friskbagt franskbrød og rugbrød. Derudover er bestik, tallerkener, skåle og bægre til maden fremstillet af træ, bambus og bioplast.

- Det er vigtigt for os, at vores mad er hjemmelavet, at vi har fokus på bæredygtighed, og at vi forsøger at undgå madspild, fortæller Bente, den daglige leder.

 

Skiftet fra Risskov til Skejby

- Det har været en stor oplevelse at flytte fra det gamle, lidt mørke lokale i Risskov, til de store, lyse og mere åbne faciliteter i Skejby, siger hun.

- Og så har vi fået mange flere kunder. Der kommer flere ambulante patienter og pårørende end tidligere samt en del patienter og medarbejdere fra den somatiske del af AUH. Der kan derfor bestemt være travle dage, men personalet, som alle er, eller har været brugere af psykiatrien, møder altid kunderne med et smil og en hyggesnak. De gør alle et meget stort stykke arbejde.

 

Caféen har åbent:

  • Hverdage kl. 08-17
  • Weekender og helligdage kl. 11-17

Find information om Café-kiosken på AUH Psykiatriens hjemmeside

Café-kiosken i Skejby