Igennem tre unikke point of view-film fortæller tre mennesker hudløst og ærligt om livet med psykisk sygdom.

 

I november og december 2021 har PsykInfo Midt og EN AF OS i Region Midtjylland turneret rundt i Viborg, Holstebro og Aarhus med tre brugerfilm.

Nu har du mulighed for her på siden - helt gratis - at se eller gense de tre film. 

 

 

Om personlighedsforstyrrelse 

Få et blik ind i Sara Agerbos liv. I filmen møder vi Sara, der lever i grænselandet mellem at være syg og rask samtidig med, at hun forsøger at finde sig selv gennem uddannelse og fremtidigt arbejde.

Et blik ind i mit sande liv - Sara Agerbo

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

 

 

Om angst og identitet

Få et blik ind i Danni Valentin Skovriders liv. I filmen møder vi Danni til en fortælling om at overvinde angsten og lære at stå ved sig selv trods modstand i et liv som transkønnet. Danni er far til to drenge og lever derudover med panikangst.

Et blik ind i mit sande liv - Danni Valentin Skovrider

   

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

 

 

Om at være pårørende til psykisk sygdom

Få et blik ind i Anne Louise Rasmussens liv. I filmen møder vi Anne, der er vokset op som datter af en far, der lider af paranoid skizofreni. Opvæksten har indeholdt glæde, afsavn og ambivalens i relationen til familien, og Anne og hendes far har arbejdet intenst for at finde hinanden igennem forståelse, accept og fælles erfaringer med psykisk sygdom. 

Et blik ind i mit sande liv - Anne Louise Rasmussen

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

 


Hvorfor DON'T FEAR THE WEIRD?

Vi er ofte bange for det, vi ikke kender såsom psykisk sygdom, død og handicap. Det kan få os til at fjerne os fra hinanden, og det kan netop være i det svære, at vi har brug for ikke at føle os alene.