Denne vejledning er til dig, som er i behandling og er henvist til at læse informationen af din behandler. Hvis du er pårørende til en, som er henvist til siden, kan det også være en idé at læse informationen. 

Pårørende til voksne med en spiseforstyrrelse har i løbet af behandlingen ofte brug for viden om spiseforstyrrelse, samt om hvordan man støtter sin nærmeste. Samtidig oplever mange pårørende at stå meget alene - både med deres følelsesmæssige oplevelser og deres usikkerhed. Det kan derfor være rart at møde andre i samme situation.

Som en del af behandlingen tilbydes derfor månedlige pårørendearrangementer. Disse arrangementer vil have forskellige temaer, der alle kan være givende at få sat perspektiv på som pårørende. Vi opfordrer derfor til at man deltager i alle arrangementerne. Hver aften vil have et tema, som der holdes oplæg om. Patienter i aktiv behandling, informeres af behandler team om hvilke datoer der er tema på. De 5 temaer der på skift vil være oplæg om er:

  • Hvordan støtter jeg som pårørende?
  • Kroppen med en spiseforstyrrelse.
  • Hvad er en spiseforstyrrelse?
  • Kost og ernæring.
  • Erfaring fra tidligere patient.

Sådan foregår det

Hvilke aktiviteter indeholder arrangementet?


Hvor og hvornår

Hvor

Hvornår


Tilmelding

Tilmelding, ændringer og afbud senest to dage inden arrangementet

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.