20161025_HKH-kronprinssen-på-besøg_3111-copy.png

H.K.H. Kronprinsessen da hun i oktober 2016 besøgte Regionshospitalet Randers for at deltage i indvielsen af ny akutafdeling. På billedet er det udover Kronprinsessen fra venstre regionsrådsformand Anders Kühnau og hospitalsdirektør Jonas Dahl. Foto: Helle Brandstrup.

05.06.2019

Patienter og medarbejdere på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien får mandag 17. juni besøg af H.K.H. Kronprinsessen der blandt andet får mulighed for at se nærmere på psykiatriens nye bygninger, der blev taget i brug i november sidste år.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen ankommer til hovedindgangen (Indgang K) klokken 11.00, hvor hun modtages af regionsrådsformand Anders Kühnau (S) og direktør for Psykiatri og Social Tina Ebler.

Efter modtagelsen bliver Kronprinsessen inviteret på en rundvisning til et sengeafsnit for voksne, hvor hun bliver introduceret til hverdagen som indlagt. Derefter følger et besøg i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hun bliver præsenteret for aktiviteterne i et børnepsykiatrisk sengeafsnit.

- Vi glæder os alle meget til besøget og til at vise det nye hospital frem for Kronprinsessen, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Kronprinsessen skulle i januar have deltaget i indvielsen af bygningerne i sin egenskab af protektor for Psykiatrifonden men hun blev forhindret i at deltage. Derfor besøger hun psykiatrien nu.

Senere samme dag besøger Kronprinsessen også Regionshospitalet Hammel Neurocenter og TrygFondens Familiehus.