16.11.21

Camilla Havsteen er ansat som ny oversygeplejerske i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital Psykiatrien. Hun tiltræder stillingen den første dag i det nye år. 

Camilla Havsteen kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Onkologisk Afdeling ved Sygehus Lillebælt. Med sig tager hun 14 års erfaring med ledelse på forskellige niveauer og kommer derfor med solid ledelseserfaring.

På sin seneste arbejdsplads har Camilla Havsteen haft særligt fokus på det gode patientforløb og udviklingen i kvaliteten i pleje og behandling. De sidste tre år har hun samtidig været programchef for 'Patienternes kræftsygehus', der er modelsygehus for moderne kræftbehandling. Før det har både Rigshospitalet, Aarhus Universitetshospital og hjemmeplejen også haft glæde af hende.

Camilla Havsteen har – ud over sin uddannelse som sygeplejerske – blandt andet en lederuddannelse fra Virginia Mason og en master i læringsprocesser og organisatorisk coaching fra Aalborg Universitet.

Hun kommer til at indgå i et makkerskab med ledende overlæge Jakob Paludan, og sammen kommer de til at udgøre afdelingsledelsen i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling.

Privat bor Camilla Havsteen i Risskov med sin mand, som hun har fire døtre med.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital Psykiatrien har både afdelinger i Skejby, Viborg og Herning. Afdelingen har over 550 medarbejdere og et budget på 300 mio. kr. 

  

Kontaktoplysninger

Camilla Havsteen, oversygeplejerske, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (fra 1. januar 2022), tlf.: 2369 6670

Claus Lassen Graversen, sygeplejefaglig direktør, Psykiatrien i Region Midtjylland, tlf.: 2962 9045