Sidst opdateret 8/8 2019

Hvor kan jeg parkere? 

På nedenstående oversigtskort kan du se hele Aarhus Universitetshospital i Skejby. Psykiatriens bygninger er Bygning K og L.

Psykiatrien i Skejby ligger tæt på flere store parkeringsområder. De er markeret med blåt på nedenstående kort.

Kommer du i bil til hospitalet, anbefaler vi, at du parkerer i P20, som er P-huset ved Indgang J. P-huset er kun til patienter og pårørende. 

Hvis der ikke er plads i P20, ligger parkeringsområderne P21, P22, P23 og P1 også tæt på. Parkeringsområder er henvendt til personale, patienter og pårørende. P22 er dog opdelt i et patient- og pårørendeområde og et medarbejderområde. 

Hvis du tilgår informationen digitalt, kan du klikke på nedenstående kort, som kan hjælpe dig til at finde rundt på hospitalet.  

Åbn interaktivt kort over Aarhus Universitetshospital

Bilparkering

Alt parkering er betalingsparkering. Betalingsparkeringen er sikret med et automatisk bomsystem, videoovervågning og patruljering. Parkeringspladserne er overvåget døgnet rundt, og du kan holde der, så længe du vil.

Der er yderligere reserveret handicapparkeringer, hvis du har et gyldigt handicapskilt. De er at finde på parkeringspladserne eller tæt ved Indgang K. Hvis pladserne er optaget her, parkerer du gratis på alle andre betalingsparkeringer.

Der er også 15 minutters af- og påstigningspladser tæt ved Indgang K.

Cykelparkering

Der er også mulighed for cykelparkering tæt på hovedindgangen ved både Bygning K og L. De er markeret med et ikon af en cykel på ovenstående kort. 

Offentlig transport 

Du kan både tage Letbane og busser til hospitalet. Ankommer du med Letbanen, anbefaler vi dig at gå højre om hospitalet og følge skiltene til Indgang K. Hvis du i stedet kommer med bus, er det nemmest at stå af ved Indgang H eller Indgang I/J og derefter følge ruten til Indgang K.

Besøg www.rejseplanen.dk for oplysninger om offentlig transport.