Sidst opdateret 8/8 2019

Hvordan finder jeg vej? 

Aarhus Universitetshospital i Skejby er på størrelse med en mindre provinsby. På nedenstående oversigtskort kan du klikke for at få et overblik over hele hospitalet. Psykiatrien er at finde ved Indgang K og Indgang L, som du kan finde ved de grønne markeringer. 

Psykiatrisk Modtagelse ligger sammen med Skadestuen og Lægevagten, som findes ved Indgang J3. 

AUH_psykiatrien.png

For at kunne finde rundt er der oprettet et fælles find-vej koncept. Konceptet er inspireret af dét, som også bruges i mange lufthavne, hvor rejsende orienterer sig efter områder (terminaler) og krydspunkter (gates).

  • Områder: Almenpsykiatrien ligger i område K, retspsykiatrien ligger i område L, og den psykiatriske modtagelse ligger i område J sammen med Skadestuen og Lægevagten. Der er indgange knyttet til hvert område. Hovedindgangen til område K hedder Indgang K, osv. 
  • Krydspunkter: Indenfor på hospitalet vil man på forskellige centrale steder støde på skilte med et bogstav og tre tal - dette er krydspunkter. Bogstavet indikerer område, og første ciffer angiver, hvilket plan man befinder sig på. Alle krydspunkter er placeret ens på hvert plan.   
  • Plan: Bygningerne er bygget op i plan, hvor plan 1 er kælderen, og plan 2 er stuen, som er det primære ankomstområde.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Find vej med RH Gødstrup app'en

Brug RH Gødstrup ap'en når du skal finde vej. App'en indeholder kort og både anvendes af personale, besøgende og personale.

Appen kan bruges indendørs, så den fører dig helt hen til det rigtige sted på hospitalet.

Find appen i Google Play eller App Store: 

Transport til og fra Gødstrup

Det er muligt at komme til Regionshospitalet Gødstrup i bil, med bus, tog og på cykel.

Hospitalet er omkranset af en parkeringsplads med 2400 gratis parkeringspladser. Der er en nyanlagt og oplyst cykelsti fra Tjørring til Gødstrup.

Der er selvfølgelig parkeringspladser til biler og cykler. 

Banedanmark opfører en togstation i Gødstrup, hvor toget mellem Holstebro og Herning holder. Der vil også være mulighed for at tage toget direkte fra Århus til Gødstrup.

Frivillige guider

På Regionshospitalet Gødstrup finder du frivillige guider fra Røde Kors. De hjælper patienter og pårørende med at finde vej og finde sig tilrette i venteområderne. Derudover hjælper de også patienter med, at: 

  • orientere sig på oversigtskortene, som er placeret på hospitalet. 
  • bruge de digitale de digitale ankoststandere.

De Røde Kors-frivillige bærer røde veste, som gør dem let at genkende.