Centralkøkkenet er en selvstændig afdeling under Psykiatri og Social, Region Midt og fysisk placeret på Aarhus Universitetshospital, Risskov. 

Gennem en lang række år har Centralkøkkenet udbygget sit driftsområde således, at vi i dag består af to arbejdsfelter:

  • Produktion og service i forbindelse med "Den gode hverdagsmad" til patienter på AUH Risskov og AUH Skejby.

  • Drift af kantinen på AUH Risskov samt forplejning og service til gæster og arrangementer.

Du kan se Centralkøkkenets organisationsplan her

Centralkøkkenet er et moderne køkken, der bygger på stolte håndværkstraditioner og så vidt muligt laves maden af årstidens friske råvarer uden unødig brug af tilsætningsstoffer - populært sagt "hjemmelavet mad fra bunden".

I januar 2016 opnåede Centralkøkkenet det økologiske spisemærke i sølv. Det betyder, at der anvendes min 60 % økologiske råvarer i den mad vi laver.

Den mad, der tilbydes patienterne, er lavet så tæt på spisetidspunktet som muligt, hvilket giver den bedste kvalitet samt madoplevelse til patienter, kunder og gæster.

Kontrolrapport




Kontakt

Centralkøkkenet
Aarhus Universitetshospital, Risskov
Skovagervej 2
8240 Risskov
Tlf: 7847 2950

Web-redaktør
Kontakt Charlotte Glud
Mail: charlotte.glud@ps.rm.dk
Tlf: 78472951

Afdelingsledelse

Ole Hoffmann Sørensen
Cheføkonoma
Mail: ole.hoffmann@ps.rm.dk
Tlf: 7847 2954